dilluns, 4 de març del 2019

Associació AREMI i ASPROS

Seguint amb la voluntat de cada any, volem que la nostra marxa tingui un marcat caire SOCIAL, que sigui SOLIDÀRIA i poder ajudar a altres persones. Per això, com l'any passat, destinarem 1€ de cada inscripció a un projecte social d'AREMI; http://www.associacioaremi.org i ASPROS https://aspros.cat/ 

Al visitar l'associació Aremi per que ens comuniques en què voldran destinar els diners recollits. Ens van dir que volen adaptar un espai físic, en les seves instal·lacions, per a que les famílies puguin rebre la orientació i l’assessorament adequats i els seus fills puguin provar el suport recomanat.


L’Associació AREMI necessita ampliar i optimitzar el servei de suport per a que aquests productes: cadires posturals, bipedestadors i caminadors, seients de guix a mida, mobiliari adaptat... amb un cost molt elevat, per que les famílies no hagin de comprar-los i renovar-los a mida que el nen/a creix, sinó que en facin ús el temps que els calgui i després el puguin retornar per a que un altre nen o nena en gaudeixi.


Els hi cal adaptar l’espai físic per a que les famílies puguin rebre la orientació i l’assessorament adequats i els seus fills puguin provar el suport recomanat.
La Dalal està asseguda en un posicionador que l’ajuda a gaudir al màxim dels aprenentatges, els jocs i les estones d’oci de l’escola, proporcionant-li la màxima autonomia possible. El Pere també fa ús del Servei: està assegut en una cadira postural tova.

 
  

 
 
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada