dilluns, 4 de març de 2019

Associació AREMI

Seguint amb la voluntat de l'any passat, volem que la nostra marxa tingui un marcat caire SOCIAL, que sigui SOLIDÀRIA i poder ajudar a altres persones. Per això, com l'any passat, destinarem 1€ de cada inscripció a un projecte social d'AREMI; http://www.associacioaremi.org

Aquesta setmana vàrem visitar l'associació Aremi per que ens comuniques en què voldran destinar els diners recollits. Ens van dir que volen adaptar un espai físic, en les seves instal·lacions, per a que les famílies puguin rebre la orientació i l’assessorament adequats i els seus fills puguin provar el suport recomanat.


L’Associació AREMI necessita ampliar i optimitzar el servei de suport per a que aquests productes: cadires posturals, bipedestadors i caminadors, seients de guix a mida, mobiliari adaptat... amb un cost molt elevat, per que les famílies no hagin de comprar-los i renovar-los a mida que el nen/a creix, sinó que en facin ús el temps que els calgui i després el puguin retornar per a que un altre nen o nena en gaudeixi.


Els hi cal adaptar l’espai físic per a que les famílies puguin rebre la orientació i l’assessorament adequats i els seus fills puguin provar el suport recomanat.
La Dalal està asseguda en un posicionador que l’ajuda a gaudir al màxim dels aprenentatges, els jocs i les estones d’oci de l’escola, proporcionant-li la màxima autonomia possible. El Pere també fa ús del Servei: està assegut en una cadira postural tova.

 
  

 
 
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada