diumenge, 11 de març de 2018

Finaltizada la 10a edició!!

Satisfacció i molt d'agraïment. Aquest és el sentiment que ens queda a l'organització després de saber que mig miler de participants, heu gaudit, corrent o caminant, dels diferents entorns paisatgístics que heu anat trobant en el nostre territori.

El cansament, que hi és, queda superat pels vostres somriures i mostres d'afecció envers als nostres voluntaris/ies, que us han acompanyat al llarg de la jornada d'avui. Moltes cares conegudes, però també molta gent que heu vingut per primera vegada a conèixer l’encant i la bellesa dels paratges per on transcorren les diferents rutes, l’exuberància de fauna i flora de l’Aiguabarreig, les valls de Secà, l’omnipresent Montmaneu, i els arbres fruiters en floració. Aquest any hem pogut gaudir la floració des de de dins, passejant entre els camps, i amb perspectiva, quan hem anat agafant cota i es quedaven als nostre peus els diferents tapissos de colors que conformen els diferents camps florits.

La gran novetat d'aquest any, la col·laboració amb l'associació lleidatana Aremi, ha estat tot un èxit! Per que ha estat una Marxa Solidària, per que hem recollit 600€ amb les inscripcions i les donacions, per que tenen més a prop la banyera d'hidroteràpia,... però sobretot... per que heu pogut fer i viure la Marxa com tots nosaltres.

Ara toca recollir i deixar-ho tot tal com ho hem trobat. Tenim un exercit impagables de VOLUNTARIS/IES i COL·LABORADORS/ES, amb majúscules, que són el cor i el potencial de la nostra Marxa.

Una marxa més del Circuit de Marxes Saludables de Ponent, d’aquí una setmana tenim la Marxa de les Cabanes (Omellons-Les Garrigues) i  el proper 8 d’abril, la Marxa Popular del Segrià, a Lleida. Us convidem a continuar fent gran aquest projecte esportiu, però que també té cura dels valors, la cultura, la salut i el compromís amb l’entorn.

Els propers dies anirem penjant les fotos de la jornada lúdica-esportiva d’avui i esperem que ens feu arribar les vostres sensacions i aportacions constructives per millorar l’organització de cara a l’any vinent... queden 364 dies!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada