dimarts, 13 de febrer de 2018

La 10a edició


La Marxa de La Granja d'Escarp és ja un clàssic en el calendari senderista de les terres de Ponent, que aquest any es celebrarà el Diumenge 11 de març de 2018, arribant a la seva 10a edició, i amb una participació que en les últimes edicions, ha superat els 500 participants.
 
 
La gran novetat d'aquest any, és que la Marxa Senderista del Baix Segre serà una marxa solidària: Destinarem 1€ de cada inscripció en col·laborar en un projecte social de l'associació lleidatana AREMI.
 
Mantenim en aquesta edició la voluntat de fer una marxa més tranquil·la, per això continuem proposant que la sortida sigui oberta dins d’un horari concret:
  • Sortida oberta de la ruta roja i negra de les 8:30 fins a les 9:00 del matí; (Si voleu fer la ruta llarga-negra, us recomanem que sortiu a les 8:30h). 
  • Sortida oberta de la ruta verda i blava de les 9:00 fins a les 9:30 del matí. (Si voleu fer la ruta blava, us recomanem que sortiu a les 9:00h).  
Tornarem a oferir el Servei de Ludoteca; es donarà a partir de les 8:30h, fins les 14h.

Amb quatre rutes que abasten dels 6 als 24 km la Marxa Senderista del Baix Segre de La Granja d’Escarp està dissenyada per a que tothom pugui gaudir d’un dia d’esport i natura, sigui quina sigui la seva condició física. Tothom pot triar la seva ruta i al seu ritme, caminant o corrent

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada